Spijkenisse – Barbier 7

Koopprijs
€ 297.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1980
Soorten
Geen garage
Perceel
113 m2
 • Kaart

  Street View

  Barbier 7 te Spijkenisse

  Nette in het centrum (Gildewijk) van Spijkenisse gelegen tussenwoning.

  Prima onderhouden, 4 (voorheen 5) kamer tussen eengezinswoning met een 11 meter diepe achtertuin. Gelegen in het centrum van Spijkenisse op een prettige woonlocatie nabij onder andere de volgende voorzieningen te weten: stadshart Spijkenisse, openbaar vervoer (bus en metro), diverse scholen (basis- en middelbaar onderwijs), speeltuinen, kinderboerderij, medisch zorgcentrum, natuur etc.

  Indeling:
  Begane grond:
  Entree, hal met keurig toilet met fonteintje, meterkast, trap naar eerste verdieping en toegang tot de tuingerichte woonkamer met deur naar tuin, afgewerkt met een laminaatvloer . De half open keuken bevindt zich aan de voorzijde en is v.v. een nette rechte opstelling met gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en spoelbak.

  De achtertuin is gelegen op het Noordoosten. De tuin is v.v. een berging aan de achterzijde met een achterom.

  Eerste verdieping:
  Overloop met toegang tot de 2 (voorheen 3, eenvoudig in originele staat terug te brengen) slaapkamers beide met een Velux dakraam aan de achterzijde. De master bedroom is thans over de volle lengte van de woning. Ook deze verdieping is v.v. een laminaatvloer. In de badkamer treft u een ligbad met douche, tweede toilet, wastafel met meubel en is tot het plafond betegeld.

  Tweede verdieping:
  Overloop met opstelling cv combiketel , aansluitingen voor wasmachine en droger en toegang tot het balkon/terras aan de voorzijde. De derde zolder/slaapkamer is ruim en keurig afgewerkt.

  Bijzonderheden:
  – Woonoppervlakte: 113m2;
  – Bouwjaar: 1980;
  – Tuin is bestraat en 11m diep.
  – Vrijwel gehele woning v.v. laminaat;
  – Energielabel B;
  – Oplevering: In overleg.

  Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan en wijzen de koper nadrukkelijk op zijn wettelijke onderzoek plicht. Alle opgegeven maten zijn ingemeten conform NEN 2580 en zijn indicatief.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

  Foto's

  Hoofdfoto


  Foto 2


  Foto


  Foto 3


  Foto 5


  Foto 7


  Foto 6


  Foto 4


  Foto 8


  Foto 11


  Foto 9


  Foto 14


  Foto 13


  Foto 10


  Foto 12


  Foto 15


  Foto 19


  Foto 16


  Foto 17


  Foto 22


  Foto 21


  Foto 18


  Foto 20


  Foto 24


  Foto 25


  Foto 23


  Foto 28


  Foto 27


  Foto 26


  Foto 29


  Foto 32


  Foto 34


  Foto 33


  Foto 30


  Foto 31


  Foto 37


  Foto 36


  Foto 35


  In de buurt

  • 's-Gravenhage - Graafschapplantsoen 11: 21 km
  • Rotterdam - Toon van Vlietstraat 25: 22 km