Amsterdam – Dantestraat 212

Koopprijs
€ 269.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1984
Soorten
Geen garage
 • Kaart

  Street View

  In 2023 gerenoveerd instapklaar 2 kamer appartement op de grens van Amsterdam en Diemen!

  Praktisch ingedeeld instapklaar appartement (woonoppervlakte van circa 59 m²) net buiten de stad en per direct beschikbaar! Dit centraal gelegen twee kamer appartement bevindt zich op de tweede verdieping en is nog volledig naar eigen stijl en smaak in te richten. Het huis beschikt over een lichte woonkamer, een royale slaapkamer, een ruim balkon op het zuid westen, badkamer en separaat toilet. De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de erfpacht is afgekocht tot 1 december 2034. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door VvE Munnik beheer.

  Omgeving:
  Deze woning is gelegen in de Venserpolder in Amsterdam-Zuidoost, nabij de Johan Cruijff Arena, Arene Boulevard, winkelcentrum de Amsterdamse Poort en onder andere ook de Ziggo Dome. Tevens bevindt zich op loopafstand de Campus Diemen Zuid. Hier is een gezellig centrum gekomen met een Fitness & Health Centrum, basketbalveld, tennisbaan, winkels, supermarkt en restaurants. In de directe nabijheid bevinden zich diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen en zijn er diverse (basis)scholen.
  Het appartement is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de A2 of de Gooiseweg met afslagen naar de A9 en A10. Metrostation Strandvliet ligt aan het eind van de straat, NS en busstation Duivendrecht en Bijlmer-Arena zijn slechts 1 metrohalte verder gelegen. Met de fiets bent u binnen 20 minuten in het Centrum van Amsterdam

  Indeling:
  Appartement gelegen op de tweede verdieping van een keurig onderhouden trappenhuis. Entree in de centrale hal, met toegang tot alle vertrekken. Ruime woonkamer aan de voorzijde van het appartement. Aan de achterkant van het appartement, de dichte keuken voorzien van strak keukenblok, een riante slaapkamer (mogelijkheid tot creëren van een tweede slaapkamer) met toegang tot een ruim balkon gelegen op het zuid-westen. Separaat toilet en de badkamer is voorzien van wastafel en inloopdouche. Tevens beschikt de woning over een berging gelegen in de onderbouw.

  Bijzonderheden:
  – Bouwjaar 1984 ;
  – Woonoppervlakte circa 59 m² conform meetrapport;
  – Erfpachtcanon afgekocht tot 1-12-2034;
  – Actieve VvE, welke extern word beheerd door VvE Munnik beheer;
  – Servicekosten van € 152,79 per maand voor het appartement de berging ;

  Foto's

  Hoofdfoto


  Foto


  Foto 3


  Foto 2


  Foto 4


  Foto 9


  Foto 7


  Foto 8


  Foto 6


  Foto 5


  Foto 13


  Foto 15


  Foto 11


  Foto 10


  Foto 14


  Foto 16


  Foto 12


  Foto 19


  Foto 17


  Foto 20


  Foto 18


  Foto 23


  Foto 24


  Foto 22


  Foto 21


  Foto 25


  In de buurt

  • Amsterdam - Helena Kuipers-Rietberghof 50: 4,0 km
  • Amsterdam - Werkendamstraat 29: 4,1 km
  • Amsterdam - Adamello 17: 12 km
  • Almere - Scandinaviekade 31B: 14 km
  • Zaandam - A.G. Verbeekstraat 24: 15 km
  • Almere - Maastrichtkwartier 180: 18 km
  • Almere - Jan van Goyenstraat 8: 22 km
  • Almere - El Grecostraat 90: 22 km
  • Almere - Albert Einsteinstraat 11: 23 km