TA Maison Real Estate - De makelaar uit Almere

Verbouwingen

Bel ons

WhatsApp

Adres

Makelaar Almere, Lelystad & regio Flevoland

Verbouwingen

Iedereen herkent het wel. Je koopt of woont in een woning en na een periode of bij de aanschaf van je nieuwe woning ben je van plan om jouw woning te gaan verbouwen. Een nieuwe keuken, badkamer of een gehele renovatie. 80% van alle woningeigenaren kiest voor een ingrijpende verbouwing binnen de eerste vijf jaar nadat de woning is gekocht.

Als totaal makelaar in Almere, Flevoland en Amsterdam zijn wij ons hiervan bewust. Daarom werken wij samen en hebben wij speciale prijsafspraken met alle betrokken partijen. Zo wordt jij totaal ontzorgd in het gehele proces, van schets tot financiering.En uiteindelijk tot aan de volledige realisatie.

Een nieuwe keuken met korting

Jouw keuken is vaak het middelpunt van jouw huis en dient uit te stralen wat bij jou past. Kies je voor een moderne keuken? Of kan jij meer genieten als je staat te koken in een landelijke keuken met prachtige keukengrepen? Wil je met vrienden heerlijk aan de bar kunnen zitten of vind je het fijn als je kunt kijken terwijl je kinderen in de woonkamer spelen?

Door onze samenwerking met keukenconcurrent ben jij verzekerd van een keuken die perfect past in jouw woning en aansluit op jouw wensen. Altijd tegen de beste prijs en via ons krijg je ook nog een flinke korting bij de aanschaf. Dat is wel zo prettig als je net de duurste uitgave van jouw leven hebt gedaan.

Verbouwing

Soms kom je tot de realisatie dat jouw (nieuwe) woning eigenlijk het perfecte thuis gevoel geeft, maar dat door veranderende woonoppervlakte niet meer aansluit op jouw wensen en eisen. Vaak is het dan mogelijk om jouw woning te laten voorzien van een uitbouw.

Zo maak jij het perfecte thuis nog een mooier thuis. Wist je dat het er vaak een vergunning nodig is? En dat de bouw aan allerlei eisen moet voldoen? Wij werken samen met aannemers die alle regels perfect kennen zodat jij je kunt focussen op de leuke dingen zoals het uitzoeken van de nieuwe vloer en wellicht de openslaande schuifpui naar jouw tuin. Een uitbouw kan een behoorlijke uitgave zijn,die je vaak niet zelf hoeft te financieren. Laat je hierover uitgebreid adviseren door onze financieel adviseurs.

Woning taxatie

Je hebt jouw woning aangekocht of wilt voor bijvoorbeeld een verbouwing weten wat jouw woning waard is. Banken vragen in de meeste gevallen voor het aanvragen of verhogen van een hypotheek een taxatie. Als je graag wilt weten wat jouw huis waard is in Almere of geheel Flevoland kun je via ons jouw woning laten taxeren door een erkend taxateur. Daarmee ben jij verzekerd van een onafhankelijke waardebepaling van jouw woning. Heb jij andere woonwensen geef ons dan vrijblijvend een belletje zodat we jou kunnen ondersteunen in het gehele proces, van idee tot sleuteloverdracht zo ben jij verzekerd van een totaal ontzorgd proces met een vast aanspreekpunt.
WhatsApp whatsapp