TA Maison Real Estate - De makelaar uit Almere

Over ons

Bel ons

WhatsApp

Adres

Makelaar Almere, Lelystad & regio Flevoland

Wie zijn wij?

Ta Maison is officieel in 2021 in het leven geroepen. Achter deze kersverse organisatie, zit jarenlange ervaring op het gebied van de woningmarkt en renovatiewerkzaamheden. Wat destijds begon als privé project voor het flippen van een woning. Eindigde over de jaren heen, in meerdere projecten en een kleine vastgoedportefeuille. Door de jaren heen is er een stabiel en deskundig team ontstaan, met de juiste mensen op de juiste plek.

Desondanks Ta Maison Real Estate de diensten van een makelaardij aanbied, zijn wij niet slechts een makelaarskantoor. Ta Maison Real Estate begeleidt zijn klanten van A-Z bij de aankoop/verkoop/verhuur of verbouwing van zijn of haar woning.

Wij hebben een onafhankelijk hypotheek adviseur, taxateur, aannemer en makelaar om te zorgen dat alles in goede banen verloopt. Daarnaast geloven wij niet in concurrentie, maar in een goede samenwerking met collega’s in vastgoedbranche. Dit zorgt voor een breed netwerk en grotere gun factor in de regio Flevoland en Amsterdam.

Het draait uiteindelijk maar om één ding: Een tevreden klant

WhatsApp whatsapp