sdfsdf
TA Maison Real Estate - De makelaar uit Almere

Nieuwbouw

Makelaar Almere, Lelystad & regio Flevoland

Goed nieuws, de verkoop is gestart!

Goed nieuws, de verkoop van Oasis City Appartementen is gestart. U bent van harte welkom om langs te komen bij ons op kantoor of op de bouwlocatie.

Oasis City heeft de luxe uitstraling van woongebouwen in internationale steden. De woonkwaliteit in Oasis City is dan ook uitzonderlijk hoog. Grote raampartijen van de vloer tot aan het plafond laten veel daglicht naar binnen en de bewoners van de bovenste verdiepingen genieten van een vrij uitzicht over Almere. Riante dakterrassen en de bijzonder grote balkons geven een gevoel van luxe en van vrijheid. Op sommige buitenruimtes zijn zelfs beplantingen opgenomen. Het luxe woongevoel is ook in de royale entreehal, het lichte atrium met de twee liften en in de ondergrondse stallingsgarage aanwezig, duurzame installaties, standaard vloerverwarmingen en de hoge isolatie van de kozijnen en de gevels wordt de hoogte van de energierekening beperkt. Oasis City is de perfecte plek om te ontspannen en om zich er thuis te voelen. Het winkelcentrum op 5 minuten loopafstand met daarbij het NS treinstation Almere centrum.

Wilt u meer weten? U bent welkom bij ons op kantoor of op de bouwlocatie waar u alle mogelijke opties kunt bekijken om uw appartement naar eigen smaak vorm te geven. Onder het genot van een kop koffie neemt de makelaar u mee door de presentatie en mogelijkheden.

Oasis City Appartementen

WhatsApp whatsapp